Колеги , имам една молба / коя ли по ред / - как се включва автопилота на 166-цата ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 166
Collapse
X
-
Е значи, аз със сигурност нямама дали може да се монтира, за колко пари и къде
не, че е голям зор
ама като бъдеща екстра
Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
то аз на моята като имам разни такива книжа да не мислиш, че става ясно всичкода не говорим, че въпросите, които ги имаме и ти и аз нямат отговор там
а още повече е на италиански
добре, че тук там пише на английски или немски та нямам проблеми, ама доста постни откъм инфо са тези книжа.
Ти видях, че си дръпнал някакво инфо за твоята от линка на един форумец,върши ли ти работа
Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Емил е прав, аз вчера пробвах на една служебна кола автопилота. Готино е, ама тук дори на дълъг път заобикаляш дупки като луд, та крака ти е все на педала и автопилота изключва.Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Comment
-
Първоначално публикувано от ico_21166 2.4 жтд октомври 1999, но сервизни книжки и всякакви документи са все още в Италия и затова черпя инфо от форума , за което Ви благодаря
Ако някой е навит може да направим един PDF вариант на книжата, за тези които по една или друга причина нямат документация.164 2.0 TS / 166 2.4 JTD
Comment
Comment